خانه » فروپاشی روانی را چگونه کنترل کنیم
فروپاشی روانی
فروپاشی روانی
روانشناسی

فروپاشی روانی را چگونه کنترل کنیم

Sending
User Review
0 (0 votes)

مدیریت فروپاشی روانی

فروپاشی روانی یا فروپاشی عصبی چیست ؟ فروپاشی روانی و یا همان خستگی روانی حالت اضطراب گونه ای برای فرد است که احساس به ته خط رسیدن و کم آوردن در زندگی را برای او ایجاد می کند. فردی که دچار چنین حالتی شده باشد حتی اگر به اهداف خود دست پیدا کند، باز هم  نمی تواند لذتی از آن ها ببرد و دستاورد ها حکم نوشداروی بعد از مرگ سهراب را برای وی خواهند داشت.

فروپاشی عصبی حالات روانی، جسمانی و رفتاری برای فرد ایجاد می کند که او را از روند عادی زندگی باز می دارد. برای تحت کنترل در آوردن این حالت روانی، بحث درمانی و رفتار درمانی به کار گرفته می شود.

 

درمان فروپاشی روانی

تجویز دارو های ضد افسردگی و ضد اضطراب برای افراد مبتلا و هم چنین طب سوزنی، ماساژ درمانی و یوگا توصیه می شود. عبادت و ارتباط با خالق نیز آرامش این افراد را به آن ها باز می گرداند.

کاهش میزان کافئین روزانه، رژیم غذایی مناسب، تمرینات آرامبخش و نفس عمیق، حمام کردن پیش از خواب، خاموش کردن تمام دستگاه های الکترونیکی و فاصله گرفتن از گوشی و کامپیوتر یک ساعت پیش از خواب، خواندن کتاب های شادی بخش و سر گرم کننده برای درمان این خستگی روانی این افراد توصیه می شود.

 

چه زمانی فرد باید به پزشک مراجعه کند ؟

احساس خستگی و کم آوردن در زندگی احساس عجیبی نیست و برای هر کسی ممکن است رخ دهد. زمانی که فرد تحت فشار این احساس دیگر نتواند به کار های روزمره خود بپردازد و دیگر انجام وظایف عادی برای او دشوار باشد برای درمان باید حتماً به پزشک مراجعه کند.

 

نکاتی برای مراقبت از خود

تغییر سبک زندگی برای جلوگیری از خستگی روانی و درمان آن ضروری است. انجام ورزش های منظم روزانه یا حد اقل سه بار در هفته یکی از کار های مهم است زیرا تعادل هورمونی را به بدن باز می گرداند.

مراجعه به درمانگر برای جلسات مشاوره و آموزش مدیریت استرس، اجتناب از مصرف مواد مخدر و یا هر ماده ی دیگری که به بدن تنش وارد می کند، خواب منظم و حد اقل 6 ساعت در شبانه روز،  استفاده از تکنیک های آرام سازی مانند تنفس عمیق، داشتن فهرستی از کار های روزانه برای کاهش استرس و هر رفتار دیگری که در جهات کاهش فشار روانی باشد باید به اعمال روزانه و سبک زندگی فرد اضافه شود.

 

اهمیت درمان

تنش های عصبی در طولانی مدت ابتدا درد های مبهم و ناراحتی های بدون علت در بدن انسان ایجاد می کند و در صورت عدم درمان به موقع می توانند منجر به ابتلا به بیماری های حاد و لاعلاج سیستم ایمنی بدن شوند. به همین دلیل باید برای درمان فروپاشی روانی اقدام کرد.

 

 

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x