خانه » دلیل علمی رنگ های خیره کننده غروب
فرزند و والدین

دلیل علمی رنگ های خیره کننده غروب

Sending
User Review
0 (0 votes)

دلیل علمی رنگ های خیره کننده غروب

تا به حال در حین مشاهده منظره زیبایی از غروب از خود پرسیده اید که چگونه آسمان همچین طیفی از رنگ را در خود بوجود می آورد؟

همه این موضوع به فواصل باز می گردد ,نور باید راه زیادی را بپیماید تا به چشم هایمان برسد که هرچه قدر این فاصله بیشتر باشد (قرارداشتن خورشید بر روی خط افق بیشترین فاصله را تا چشم ها مهیا میکند) رنگ نورها تغییرات بیشتری خواهند کرد .

در هنگام طلوع و غروب , زمانی که خورشید به خط افق نزدیک است , اشعه های نور خورشید نسبت به مواقعی که خورشید مستقیما در بالای سرمان قرار دارد ؛ باید تقریبا از 30 درصد بیشتر از غلظت جو زمین عبور کنند و در این زاویه مقدار گرد و غبار , بخار آب بیش از سایر نقاط می باشد .

امواج کوتاه تر مانند آبی و بنفش از دیدرس ما خارج و پراکنده می شوند , در عین حال موج هایی با طول موج بلند تر در مکانشان باقی مانده و رنگ موجود در آسمان را بوجود آورده که همان طور که می دانید رنگ ها به صورت ؛ زرد , نارنجی و قرمز می باشند .

قرمز بلندترین طول موج را در طیف مرئی رنگ ها دارد , پس زمانی که خورشید به اصطلاح پایین می آید و بر خط افق قرار می گیرد , این امواج قرمز رنگ به خوبی قابل رویت می شوند و ما , آسمان را به رنگ قرمز میبینیم .

در روزهای بارانی , بخار آب حکم منشور را دارند و با تفکیک نور براساس تنوع طول امواجشان , ما قادریم رنگین کمان را ببینیم . زاویه دید افراد برای دیدن رنگ ها از اهمیت زیادی برخوردار است , به همین خاطر است که در هنگام پیدار شدن رنگین کمان , وقتی افراد حرکت کنند و مکان خود را تغییر دهند , رنگین کمان نیز با آنان تغییر می کند .

 

غلظت نور است که طلوع و غروب را در نگاه ما منحصرا زیبا می سازد .

همه چیز به یکدیگر متصل هستند و به عنوان یک انسان , ما دوست داریم که رنگ ها را تشخیص دهیم و ببینیم ولی رنگ هایی که در پیرامونمان مشاهده می کنیم به مسیری که نور به آنان تابیده شده تا به چشم ما برسد , منعکس کردن نور توسط شی ای که ما در حال دیدن آن هستیم و حساس بودن چشم ها نسبت به چیزهای گوناگون , بستگی دارد .

هرکس به نوبه خودش تجربه دیدن این منظره زیبا را داشته است .

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x