خانه » تا چه میزان ازعلائم پس زدن ایمپلنت دندان آگاهی دارید؟
علائم پس زدن ایمپلنت دندان
علائم پس زدن ایمپلنت دندان
پوست ، مو و زیبایی

تا چه میزان ازعلائم پس زدن ایمپلنت دندان آگاهی دارید؟

علائم پس زدن ایمپلنت دندان

وقتی دندانی را از دست می دهید، دندان های دیگر شما حرکت می کنند تا جای خود را تثبیت کنند. این باعث بسیاری از مشکلات دندان و دهان می شود. اگر به کاشت دندان می اندیشید، بهتر است با نشانه های نارسایی ایمپلنت آشنا شوید:

 

هنگام مسواک زدن خونریزی می کند

در صورت مشاهده رگه هایی از خون در آب دهان هنگام مسواک زدن، باید با دندان پزشک خود تماس بگیرید. خون نشانه چندین مسئله دندان پزشکی مانند بیماری لثه است. بیماری لثه (پریودنتیت) با دیابت، بیماری های قلبی، سکته مغزی و سرطان ارتباط دارد.

همچنین این نشانه می تواند نشانه موفقیت آمیز نبودن کاشت دندان باشد. از آنجایی که می تواند یکی ازعوارض جدی سلامتی باشد ، نباید خون در آب دهان هنگام مسواک زدن را نادیده بگیرید.

 

تورم یا التهاب لثه ها

اگر به طور ناگهانی متوجه شدید که لثه های شما در اطراف کاشت دندان سفید یا و شدیدا قرمزهستند؛ یا لثه ها متورم به نظر می رسند، به دندان پزشک خود مراجعه کنید. دلایل زیادی برای التهاب لثه ها وجود دارد اما برخی از دلایل جدی هستند. ممکن است شما در آن ناحیه، عفونت داشته باشید که می تواند بسیار خطرناک باشد. ورود باکتری ها از این طریق به جریان خون شما بسیار آسان است و باعث بیماری جدی می شود.

 

ایمپلنت متحرک

اگر احساس می کنید کاشت دندان شما در حال جابجایی است و یا احساس می  کنید در حال سست شدن است، ممکن است خراب باشد. دندان پزشکان توصیه می کنند که بعد از کاشت دندان، با زبان با آن بازی نکنید.  به مرور زمان استخوان در اطراف ایمپلنت شکل می دهد و باعث می شود ایمن شود. کاشت سست ممکن است به معنای عدم شکل گیری استخوان باشد. البته دلایل زیادی برای سست بودن کاشت دندان وجود دارد.

 

درد و ناراحتی در کاشت دندان

کارهای دندان پزشکی با کمی درد همراه است؛ زیرا اعصاب زیادی در دهان وجود دارد. اما درد و ناراحتی مداوم طبیعی نیست. اگر در کاشت دندان احساس درد می کنید می شود، برای اطمینان از سلامت کاشت حتما به دندان پزشک خود مراجعه کنید. از آنجا که اعصاب وارد شده به دندان در حین عمل جراحی برداشته می شود، درد دندان می تواند دلایل مختلفی داشته باشد.

 

بی حسی صورت

اگر درصورت متوجه بی حسی شده اید و یا در گونه ها، زبان، چانه یا لب ها احساس درد دارید، باید با دندان پزشک خود تماس بگیرید. بی حسی و درد مداوم می تواند به معنای آسیب دیدگی عصب یا بافت باشد. همچنین می تواند نشانه آلرژی به نیکل باشد. کاشت دندان از آلیاژ تیتانیوم ساخته شده است و حاوی مقدار کمی نیکل است.

با دانستن علائم پس زدن ایمپلنت دندان می توانید از نارسایی های ایمپلنت دندان جلوگیری کنید.

 

منبع