خانه » راهنمای راه اندازی رستوران
راه اندازی رستوران
راه اندازی رستوران
کسب و کار

راهنمای راه اندازی رستوران

راه اندازی رستوران به عنوان یک کسب و کار

مالکیت و راه اندازی رستوران به نظر می رسد یک کسب و کار ایده آل و پر در آمد برای علاقمندان این حوزه باشد. عشق به غذا و پخت و پز انگیزه ی بسیار مهمی در این زمینه از کسب و کار است. غذای یک رستوران باید از کیفیت پایداری برخوردار باشد و سود آوری خوبی برای صاحب رستورات ایجاد کند.

مالکیت یک رستوران می تواند پرچالش، هیجان انگیز و پر سود باشد. البته لازم است صاحبان این کسب و کار به صورت واقع بینانه به شرایط نگاه کنند و در جهت پیشرفت ارائه خدمات و مهارت ها همواره تلاش کنند.

 

غذای رستوران

رستوران های موفق رستوران هایی هستند که در درجه ی نخت به کیفیت غذای خود بها می دهند. هر رستوران موفقی باید منویی از غذاهای اصلی و ثابت داشته باشد و بهتر است پیشنهاد ویژه متغیری را برای ایجاد تنوع برای مشتریان دائمی فراهم کند. مواد غذایی رستوران باید از محل مقرون به صرفه ای تهیه شوند و مدت نگهداری مواد غذایی به گونه ای باشد که طراوت و تازگی خود را حفظ کنند.

 

تجربه ی غذا

فضایی که برای غذا خوری رستوران در نظر گرفته می شود به اندازه ی کیفیت غذا اهمیت دارد. دکور گرم و صمیمی و جذاب، موسیقی و نورپردازی و فراهم کردن دسر ها و پیش غذا های جذاب همگی در ایجاد یک تجربه ی خوشایند و جذب مشتری نقش دارند و صاحبان رستوران باید به این موضوع توجه ویژه داشته باشند.

سرویس دهی و رفتار مودبانه گارسون های رستوران نیز نکته دیگری است که در جذب مشتری ها نقش دارد.

 

پیگیری پرداخت

پرداخت هزینه غذا باید به گونه ای احترام آمیز و مناسب انجام شود. همچنین دفتر مالی رستوران باید تمام پرداخت ها را به صورت دقیق ثبت کند تا میزان دخل و خرج این کسب و کار به صورت روزانه و ماهانه و سالانه مشخص گردد. ثبت دقیق گردش مالی از نظر مالیاتی نیز اهمیت دارد. باید دانست که بخشی از هزینه های رستوران باید صرف تیلیغات شود.

 

تبلیغ و داشتن کیفیت در عمل

کیفیت غذا های یک رستوران نمی تواند تضمین کننده ی موفقیت ان باشد و نیاز است با تبلیغات به جذب مشتری پرداخته شود. امروزه راه های بسیار زیادی برای تبلیغات وجود دارد و مردم به ویژه از راه های اینترنتی و مجازی رستوران ها را انتخاب می کنند. در این بین باید توجه داشت که با کیفیت غذا مشتریانی که با تبلیغ جذب شده اند را به مشتریان دائمی تبدیل کرد و از این طریق درامد رستوران را بالا برد.

 

راه اندازی رستوران خوب نیازمند سرمایه ای مناسب برای ملک و تجهیزات و حقوق اولیه کارمندان، همراه با برنامه درست برای ارائه خدمات و جذب مشتری است.

 

منبع