خانه » رفتار والدین با کودک اوتیسمی باید چگونه باشد
رفتار والدین با کودک اوتیسمی
رفتار والدین با کودک اوتیسمی
فرزند و والدین

رفتار والدین با کودک اوتیسمی باید چگونه باشد

رفتار والدین با کودک اوتیسمی

در این مقاله طرز رفتار والدین با کودک اوتیسمی را مورد بررسی قرار می دهیم. همه پدر و مادرها برای فرزندشان زمان زیادی صرف می کنند و درباره آینده آن ها فکر می کنند. این موضوع برای پدر و مادرهایی که فرزند اوتیسمی دارند نیز صدق می کند. به غیر از درمان دارویی برای کودکانی که از اختلال اوتیسم رنج می برند، راهکارهای ساده ای وجود دارد که افراد خانواده باید هر روز انجام دهند تا به خودشان و کودکشان کمک فراوانی کنند.

 

تمرکز روی نکات مثبت

مانند همه کودکان، کودکی که مبتلا به اوتیسم است نیز به واکنش مثبت و تشویق واکنش خوب نشان می دهد. این به این معنی است که اگر کودک کار خوبی انجام داد او را تشویق کنید و به او پاداش بدهید تا هم در او و هم در خودتان احساس خوبی ایجاد شود. کاملا واضح و آشکار این تشویق را انجام دهید تا او متوجه شود دقیقا برای چه تشویق می شود. درباره راههای پاداش دادن جستجو کنید این کار می تواند حتی زمان بیشتر برای بازی کردن با او باشد و یا حتی یک برچسب.

 

طبق برنامه پیش بروید

داشتن برنامه برای همه افراد خوب است این کار نه تنها باعث موفقیت می شود بلکه به انسان آرامش می دهد. شما می توانید برای رفتن به دکتر، کلاس های رفتار درمانی، کارهایی که باید با کودک انجام دهید را در برنامه ای بنویسید و طبق آن پیش بروید. در برنامه کودک حتما زمانی را برا بازی و تفریح او در نظر بگیرید.

 

صبور باشید

شما ممکن است تکنیک ها، روش های درمانی مختلف را امتحان کرده باشید تا بهترین اثر را روی کودکتان بگذارید. بهتر است صبر کنید تا ببینید کدام یک از آن ها با توجه به شرایط فرزندتان بهتر است و راه حل مناسبی است.

 

فرزندتان را فعال نگه دارید

کودکان اوتیسمی تا حدی غیر قابل پیش بینی هستند و ممکن است نتوانید برنامه فعالیتی و بیرون بردنی خیلی مشخصی داشته باشید اما سعی کنید هر روز او را فعال و مشغول نگه دارید. مثلا با هم به خرید بورید و یا در محل پیاده روی کنید.

 

کمک بگیرید

کاملا آشکار است که نگهداری از یک کودک اوتیسمی کاری بس دشوار است. بهتر است تا می توانید از خانواده گرفته تا دوست و یا مراکزی که می توانتد برایتان کمک بفرستند کمک بگیرید. گروههای دوستانه با والدین کودکان اوتیسمی تشکیل دهید تا از لحاظ احساسی حس کنید که تنها نیستید و افرادی هستند که حس شما را درک کنند.

 

به خودتان استراحت بدهید

در برخی کشورها این امکان وجود دارد که والدین کودک اوتیسمی او را برای نگهداری به آنجا بسپارند و برای چند روز استراحت نمایند. تا در ادامه مسیر انرژی لازم را کسب کنند. همه ما می دانیم که رفتار والدین با کودک اوتیسمی امری دشوار است که با راه حل های فوق تا حدی به آنها کمک خواهد شد.

 

منبع