خانه » آشنایی با گیاه سیاه دانه
آشنایی با گیاه سیاه دانه
آشنایی با گیاه سیاه دانه
بهداشت و سلامت

آشنایی با گیاه سیاه دانه

Sending
User Review
0 (0 votes)

گیاه سیاه دانه چیست

گیاهی یک ساله، گل دار و بومی می باشد و بیشتر در جنوب غربی آسیا یافت می شود . طعمی تلخ دارد و به عنوان ادویه در مواد غذایی به خصوص ترشیجات استفاده می شود. در قدیم از گیاه در طب سنتی استفاده میکردند . این گیاه خاصیت ضد انگل، ضد باکتری و مسهل دارد.

انواع نام های گیاه سیاه دانه

نام های دیگر سیاه دانه، سیاه تخمه، سرنیچ سیاه، سنوخ سیاه، کمون اسود، شونیز، شونوز و کمون هندی می باشد.

آیا این گیاه خاصیت درمانی دارد؟

تحقیقات نشان داده است مواد معدنی و ویتامین های موجود در سیاه دانه در درمان دیابت، سل، بیماری های قلبی عروقی، کم خونی و میگرن مفید است. سیاه‌دانه، آهن و پتاسیم فراوانی دارد و علاوه بر تقویت سیستم ایمنی بدن، باعث رفع مسمومیت خونی و یبوست می‌شود.یکی از مهم ترین خواص سیاه دانه، تأثیر مطلوب آن بر سیستم روده و معده است. این گیاه ضد نفخ بوده و در رفع کولیک مؤثر می باشد.

استفاده از این ترکیب به مدت ۲ هفته به بهبود جوش های زیرپوستی منجر می شود، اما هنگام استفاده از این ترکیب باید مراقب بود که بیش از اندازه از این روغن روی پوست استفاده نکنید زیرا استفاده بیش از اندازه از انواع روغن ها موجب بسته شدن منافذ پوستی می شود. برای استفاده از این ترکیب باید سرانگشتان تان را اندکی به این روغن آغشته کنید و روی پوست تان ماساژ دهید. همچنین می توانید با استفاده از خمیر سیاه دانه برای درمان این جوش ها که غالبا بعد از بلوغ در نوجوانان به وجود می آید و در برخی موارد تا جوانی افراد ادامه پیدا می کند، اقدام کنید.

طرز تهیه خمیر سیاه دانه

۲ قاشق پودر سیاه دانه را با مقداری سرکه ترکیب کرده و آن را روی صورت خود ماسک کنید. این ترکیب کمک می کند جوش های التهابی و چرکی به مرور خشک و برطرف شوند.

عوارض مصرف زیاد سیاه دانه

زیاده روی در مصرف آن عوارض گوناگون پوستی و گوارشی ایجاد می کند. در گرم مزاجان، موجب ورم و دردهای گلو و گرفتگی هایی می شود. از این جهت، گرم مزاجان باید در سرکه بخیسانند و سپس بخورند. مصرف روغن و دانه ی سیاه دانه در دوران بارداری توصیه نمی شود .

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x