خانه » بیماری روان تجربه ای رایج در زندگی افراد
بیماری روان تجربه ای رایج در زندگی افراد
بیماری روان تجربه ای رایج در زندگی افراد
روانشناسی

بیماری روان تجربه ای رایج در زندگی افراد

Sending
User Review
0 (0 votes)

تشخیص روان سالم در افراد

تحقیقات نشان داده است، تنها درصد کمی از افراد بین سنین 11 تا 38 سالگی از نظر روانی سالم باقی می مانند. بسیاری از انسان ها، اختلال روانی را چیزی شبیه سرماخوردگی یا شکستگی استخوان  میدانند. با این تفاوت که بیماری روان نامرئی است. اختلالات روانی نحوه ی فکر کردن، حرف زدن، احساسات و رفتار فرد با دیگران را تحت تأثیر قرار می دهد. گاهی ممکن است بیماری روانی در فردی خود به خود بهبود پیدا کند. و گاهی نیاز به درمان دارد. در گام اول برای درمان باید بیماری روان را به سادگی بیماری جسم دید.

آیا بیماران روانی خطرناکند؟

تمام افرادی که از بیماری روانی رنج می برند، در رفتار خود خشونت نشان نمی دهند یا خطرناک نیستند. بیشتر بیماری های روانی سبب می شود تا فرد در وجود خود احساس ترس داشته باشد. تعداد بسیار  کمی از بیماران روانی خطرناک محسوب می شوند،حتی آن دسته از کسانی که در بیمارستان های روانی بستری هستند.

چه تعداد از افراد جامعه درگیر بیماری روانی می شوند؟

از هر 4 نفر، یک نفر در معرض خطر بیماری روان قرار دارد. یعنی تقریبا بیشتر افراد یا بیماری روانی دارند و یا در تماس با افراد بیمار روانی هستند.

علت اصلی بیماری های روانی مانند بسیاری از بیماری های جسم مشخص نیست، ممکن است به علت حوادث شوک آور یا استرس یا عدم تعادل هورمون های بدن ایجاد شود. حتی برخی از بیماری های روانی از نسلی به نسل دیگر منتقل می شود. مواد مخدر و الکل نقش مهمی در ایجاد برخی از بیماری های روانی دارند.

اگر فردی مضطرب باشد به معنی آن است که از نظر روانی بیمار شده است؟

همه ی انسان ها برای سالم بودن و سالم زندگی کردن به حدی از استرس نیاز دارند. اما به محض اینکه استرس و تنش منجر به بیماری های جسمی از قبیل فشار خون شود، نشان می دهد که روان فرد بیمار شده است. افسردگی، اضطراب، ناراحتی، تنش و ترس همگی احساسات طبیعی انسانی هستند و تنها زمانی به بیماری روان بدل می شوند که مدت زمان ماندگاری آن ها در زندگی فرد طولانی شود، بر زندگی و روابط اثر بگذارد و این  به معنی بیمار شدن فرد است.

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x